Toneelgezelschap KNAB Bottelare brengt twee voorstellingen

De volwassenen spelen Den Trouw, een tragikomedie van John Lammertijn, in een regie van Dirk Schepens

Sinds 1977 brengt Toneelgezelschap KNAB Bottelare u jaar na jaar “Speelplezier van hier’. Een gevestigde waarde heet dat dan. Een gevestigde waarde in het sociale weefsel van Bottelare. Wij danken u allen, onze honderden trouwe kijkers en onze tientallen spelers en medewerkers, voor uw jarenlange steun en we hopen nog vele jaren samen Speelplezier van hier te kunnen beleven.

Over Den Trouw:

Den Trouw is een tragikomedie van John Lammertijn. In “Den Trouw’ is het publiek uitgenodigd op het trouwfeest van Jo en Mie. De voorstelling sleept je mee in de vele verhalen en geheimen van de familie en de genodigden. De personages en de relaties takelen langzaam af, samen met de ruimte waarin het feest plaats vindt. Een komisch, maar meedogenloos stuk. Een bittere komedie. Dirk Schepens, één van de anciens van ons gezelschap, regisseert een cast van een twintigtal acteurs.

Cast: Lobke Colman, Bart Decaluwé, Laura De Corte, Luc De Paepe, Maxim De Wilde, Patrick Garré, Sofie Heirbrant, Johan Kielemoes, Sander Lamote, Erwin Overdeput, Yoursi Teka, Chloë Vanlerberghe, Eddy Vanlerberghe, Aster Vanthuyne, Lien Van der Dooren, Emma Van de Sijpe, Karen Vermeulen en Marie-Paule Vermeulen.

Tickets:

Locatie: Jeugdcentrum, Hundelgemsesteenweg 445, 9820 Merelbeke

Tickets kun je aanschaffen via www.knabtoneel.be/tickets

Speeldata: Den Trouw

  • Donderdag 16 nov 20u
    Vrijdag 17 nov 20u
    Zaterdag 18 nov 20u
    Zondag 19 nov 15u
    Woensdag 22 nov 20u
    Zaterdag 25 nov 20u