Toneelgezelschap KNAB Bottelare brengt twee voorstellingen

De jeugd speelt Geen Wonder, een eigen productie in een regie van Kevin De Wael

Sinds 1977 brengt Toneelgezelschap KNAB Bottelare u jaar na jaar “Speelplezier van hier’. Een gevestigde waarde heet dat dan. Een gevestigde waarde in het sociale weefsel van Bottelare. Wij danken u allen, onze honderden trouwe kijkers en onze tientallen spelers en medewerkers, voor uw jarenlange steun en we hopen nog vele jaren samen Speelplezier van hier te kunnen beleven.

Over Geen Wonder:

In Bottelare wordt door de jeugd van KNAB hard gewerkt aan een eigen voorstelling. De enthousiaste jongeren starten met helemaal niks, behalve een gedreven regisseur. Kevin De Wael neemt hen mee in de wondere wereld van het theater maken.

De jeugd is gestart met alleen een blanco blad en een gedreven regisseur. Via improvisatie en oefeningen maken zij samen een unieke voorstelling. Ze kozen voor een thema dat helemaal tot de verbeelding spreekt: “wonderen”. Waarover raken we vandaag nog verwonderd? Wat wordt (on)terecht als een wonder beschouwd? Een boeiend thema dat eindeloos veel inspiratie biedt. GEEN WONDER dus dat hun harde werk zal leiden tot een niet te missen voorstelling.

Cast: Fien Dermaut, Fien De Bruyne, Susie De Caluwé, Milou Jacobs, Roos Michiels, Mariely Valck, Sam Van den Brande en Quinten Van Lokeren.

Tickets:

Locatie: Jeugdcentrum, Hundelgemsesteenweg 445, 9820 Merelbeke

Tickets kun je aanschaffen via www.knabtoneel.be/tickets

Geen Wonder

Zondag 19 nov 19u
Donderdag 23 nov 20u
Vrijdag 24 nov 20u
Zaterdag 25 nov 15u