Wandel je graag? Dan ben je bij Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw aan het juiste adres

Praatcafé op zaterdag 4 november en zondag 5 november pannenkoekentocht De Kring Balegem

Leden, kandidaat-leden en geïnteresseerden kunnen op zaterdag 4 november van 15 u tot 18 u terecht in het praatcafé in zaal De Kring, Gootje 61 in Balegem. Leden van de  Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw kunnen hun lidmaatschap hernieuwen, clubkledij aankopen, inschrijven voor de clubreis (Marokko, een aanrader), intekenen voor activiteiten,…Kandidaat – leden  kunnen er terecht voor alle info over de wandelclub. ‘En traditiegetouw trakteren we weer op gratis koffie en gebak’, meldt voorzitter Erik Lievens, in 2024 zal hij al 37 jaar aan het roer staan van de Oosterzeelse wandelclub. Nog altijd met veel goesting en ambitie. ‘Gelukkig kan ik rekenen op een gemotiveerd en hardwerkend bestuur en leden, die de club heel genegen zijn. Sinds 1995 is WSV Land van Rhode vzw officieel verbroederd met de Duitse wandelclub Schwarzwaldverein Oberkirch in het Zwarte Woud. Telkenjare wordt een verlengd weekend ingelegd voor wederzijdse bezoeken. Op de onpare jaren komt Schwarzwaldverein Oberkirch bij WSV Land van Rhode vzw wandelen en op de pare jaren gaat de Oosterzeelse wandelclub naar Oberkirch. Het is telkens een prachtige, onvergetelijke en vooral een vrolijke 4 – daagse busuitstap.

Wandel je graag? Dan ben je bij Wandelsportvereniging Land van Rhode vzw aan het juiste adres. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat wandelen je gezondheid aanzienlijk verbetert. Het werkt ontspannend en daardoor stress-verlagend. Door te wandelen worden je spieren en botten sterker, wandelen is goed voor je hersenen, de kans dat je alzheimer krijgt, vermindert met 20 tot 50 procent wanneer je fysiek actief blijft. Als je geregeld wandelt, zullen je bloeddruk en cholesterolgehalte in het bloed verlagen. Door te wandelen zal het vermogen van de longen om zuurstof op te nemen aanzienlijk toenemen.  We bevelen je graag de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw aan. Ronduit een schitterende club. Je vult graag je tijd in op een aangename manier, dan ben je dé geschikte kandidaat en ben je steeds welkom op de wandeltochten van de Oosterzeelse wandelclub. De leden vormen een hechte groep, één grote familie. Wie graag lichaam en geest verwent, moet lid worden van WSV Land van Rhode vzw. Recreatieve en leerrijke wandeltochten aanbieden, met een grote waarde, inspelen op het community-gevoel. Daar staat WSV Land van Rhode vzw voor. Het is telkens opnieuw genieten. Ver weg van de stress, het geestelijk welzijn tegemoet. Leef langer, wandel! Geregeld wandelen verlengt uw leven, en dat mag u gerust letterlijk nemen. Het is nooit te laat om met wandelen te beginnen. Zelfs wie op zijn zestigste begint te wandelen ondervindt daar nog het heilzame effect van.

Wandelclub stapt in 2024 zijn 37 ste jaargang in

De Oosterzeelse wandelclub stapt in januari 2024 zijn 37 ste jaargang in. WSV Land van Rhode vzw heeft dit jaar nog twee tochten te gaan: de Pannenkoekentocht op zondag 5 november in Balegem en de Wafelentocht op zaterdag 2 december in Scheldewindeke. Trek de wandelschoenen aan. Bewegen is het medicijn van de toekomst. Zet de stap en wandel mee. Wandelen, een zinvolle én gezonde vrijetijdsbesteding. Ook in 2024 nodigt de Oosterzeelse wandelclub je uit om deel te nemen aan zijn wandeltochten. Wandel je fit. Wie graag zijn passie deelt met duizenden andere wandelaars, mag ook in 2024 de rijk gevarieerde wandelingen van de Oosterzeelse wandelclub niet missen. Wandeltochten die de nadruk leggen op sociaal contact én ontspanning. Interesse? Meer weten? Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).