DINSDAG: EERSTE TIP NAAR DE KIST VAN OOSTERZELE

De wedstrijd is enkel voor Oosterzelenaaren

Elke dag wordt er om 11u een tip gepost op de facebook- en instagram pagina’s van de bibliotheek (en ook op de website van Nuus). De tip leidt naar een Oosterzeelse producent. Om 19u staat de Kist van Oosterzele ter plaatse. Wie dan nog in het duister tast, krijgt via de sociale media van de bib de ultieme hint naar de juiste locatie. Wie als eerste ter plaatse op de Kist zit, wint een gevuld exemplaar.

Maand ging het spel zoek de kist van Oosterzele van start, velen hadden al een idee waar de kist zou staan na de eerste tip op FB, een tweede tip die om 19 uur gepost werd,  was duidelijk, de kist stond aan de Vierhoekhoeven in Gijzenzele.

Davy Aerents uit de Molenstraat te Balegem, was vandaag de gelukkige en nam een Kist gevuld met heerlijke kaas, aardappelen, confituur,… mee naar huis. Dat was als beloning om 1 uur in de kou post te vaten aan het hekken van de Vierhoekhoeve.

 

 

tip van dinsdag

De tip van vandaag: deze raadselachtige afbeelding leidt je naar de locatie van vanavond… en breng mee!!!!

Hoe neem je deel?
Ontcijfer deze tip…
Nog helemaal geen idee? Misschien brengt https://oosterzele.bibliotheek.be/toerisme meer inspiratie. ????
Vanaf 19u staat de Kist van Oosterzele vanavond op de locatie. Voor wie helemaal met de handen in het haar zit, verschijnt er om 19u een foto van de Kist ter plaatse.
Succes!