Boektopia bij Boek&Beer in Brakel met auteurslezingen, workshops & signeersessies

Tussen 4 november en 16 december valt er heel wat te beleven bij Boek&Beer. Dankzij Boektopia on tour en in het kader van de voorleesweek, heeft Boek&Beer een heel leuk programma. Vorige zaterdag kwam  Paddy Donnelley,  op 18 november Inge Bergh, 25 november Yoeri Slegers, 2 december Walter Baele en 16 december Sylvia Vanden Heede. Want iedereen kan een voorleesbuddy zijn!

Onder de vlag van ‘Boektopia’ is er de komende maand extra aandacht voor boeken en stelt Boek&Beer met veel trots volgende planning voor!

Zaakvoerder  Dorien Wuyts: ” Vorige zaterdag kwam  de Vlaamse-Ierse schrijver-illustrator Paddy Donnelly langs.  Hij kwam voorlezen uit zijn prentenboeken ‘Vos & Zoon’ en ‘Het meer dat verdwijnt’. Samen met de kinderen kwam  hij ook stap-voor-stap een mooie tekening maken en wie wil kon daarna ook nog een boek van hem aankopen en laten signeren.”

Effectieve voorleesweek start op 18 november

Dorien: “De effectieve voorleesweek gaat van start op zaterdag 18 november samen met Inge Bergh om 14u30. Er verschenen al een heleboel boeken van haar maar binnenkort ook het gloednieuwe leesgroeiboek ‘Een beer bij ons’. Dit boek komt ze dan ook met heel veel plezier voorstellen, waarna ze samen met de kinderen een bereleuk kaartje knutselt om aan iemand te geven die ze berelief vinden. De plaatsjes voor de workshop zijn beperkt, inschrijven kan via de website. Ook kunnen de kinderen samen met haar en de Beer van de winkel op de foto!

De week erna, op zaterdag 25 november om 14u ontvangen we dan Yoeri Slegers. Intussen ook al een bekende Vlaamse illustrator en auteur. Hij zal voorlezen uit zijn boek “Ik ben een eenhoorn”, waarna ook hij creatief aan de slag gaat met kinderen van 4 tot 7 jaar. Ook voor deze workshop is het aantal plaatsjes beperkt.

Op zaterdag 2 december, om 14u, komt Walter Baele naar Boek&Beer. Hij is enorm bekend als acteur maar hij schreef ook een mooi Sint boek, namelijk ‘Sint redt een kind’. Hij zal over dit boek komen vertellen, waarna jullie de kans krijgen om dit te laten signeren.

Om deze leuke periode af te sluiten, eindigen we op zaterdag 16 december met Sylvia Vanden Heede. Zij viert dit jaar al de 25e verjaardag van haar boek “Vos en Haas”, waar kinderen met veel plezier mee leren lezen. Kom luisteren naar haar verhalen en laat je favoriete boek signeren.

Op deze manier wil Boek&Beer de beleving naar boeken nog meer centraal zetten en hopen we op vele leuke en originele boekcadeautjes voor het eindejaar.” Ontdek de volledige planning op https://www.boek-beer.be/nl/content/evenementen

Boek & Beer is gelegen aan de Neerstraat 34 in Brakel.