Ovenschotel-afhaalfestijn bij Scouts Zottegem

Scouts Zottegem maakt op zondag 26 november afspraak met alle leden en sympathisanten voor het jaarlijkse Ovenschotel-afhaalfestijn. Met een deel van de opbrengst van deze activiteit zal het volgende buitenlandse JIN-zomerkamp ondersteund worden, de rest is bestemd voor de verdere gewone jaarwerking van deze jeugdbeweging.

Op het menu staan heerlijke, zelf en vers bereide ovenschotels die men thuis enkel nog 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven (200°) moet plaatsen en daarna nog 5 min. laten gratineren. Bij elke ovenschotel bestaande uit gehakt en puree zijn er een vijftal groenteopties: prei, spinazie, appelmoes, bloemkool in bechamelsaus (telkens met kaas) of savooikool met spek. Voor wie geen vlees eet, is een vegetarische schotel verkrijgbaar: Griekse rijst met ratatouille en feta.

Een ovenschotel voor één persoon kost 8 euro, voor twee personen 14 euro Bestellen (+ betalen) kan tot uiterlijk dinsdag 21 november via bestellen.scoutszottegem.be. Op zondag 26 november kunnen de bestelde ovenschotels dan tussen 9u30 en 18 uur afgehaald worden in het scoutslokaal De Kim aan de Bevegemstraat 2A.