Landelijke Gilde Oosterzele: Vrijdag 29 december 19u rondrit van verlichte tractoren

langsheen de dorpskernen van Oosterzele, Scheldewindeke, Moortsele, Landskouter, Gijzenzele en Anker.

De Landelijke Gilde Oosterzele organiseert op vrijdag 29 december vanaf 19 uur een stoet met liefst feeëriek 165 verlichte tractoren. Vorig jaar was het succes van de Verlichte Tractortocht overweldigend.

Enkel ingeschreven en bevestigde tractoren mogen deelnemen.De tractoren kunnen bezichtigd worden op de ambachtelijke zone (18-19u) van waaruit de stoet zich op gang trekt door Oosterzele, Scheldewindeke, Moortsele, Landskouter, Gijzenzele en Anker.

We willen vooral mensen samenbrengen en de land- en tuinbouwstiel in the picture zetten. We willen ook aantonen dat we niet enkel voedsel kweken maar ook mensen verenigen. Hoewel de richtlijnen van de organisatie tijdens de vorige twee edities gedisciplineerd opgevolgd werden, roept Danny Meersman het publiek op om voldoende afstand te houden van het parcours en er niet langs te parkeren.

Het parcours van Verlichte Tractorentocht is ongeveer 13 kilometer lang en slingert langs de dorpskernen van Oosterzele (Korte Ambachtstraat, start 19 uur, Groenweg, Dorp, 19.15 uur, Windekekouter, Pelgrim (19u30), Marktplein, Dreef (19u45), Van Thorenburghlaan, Moortselestraat, Kloosterstraat (20u), Bakkerstraat, Rooberg (20u15)Sint-Lievensstraat
Kerkstraat (20u35),
Gijzenzelestraat, Kwaadbeek (21u), Merebaaistraat, Reigerstraat, Bavegemstraat (21u20),Heistraat, Houtemstraat (21u35)
Geraardsbergsesteenweg,
Lange Ambachtstraat (einde-21u45)

Afterparty na rondrit van de verlichte tractorentocht in den amb8.

info

0486914422