Nieuw record voor het warmste plein in Moortsele.

Afgelopen maandag 18 december was het weer zover. Café Plankierke en kapsalon Très Belle uit Moortsele organiseerden ’t Warmste plein.

Normaal gezien is het op maandag rustdag in de Moortseelse handelszaken. Maar afgelopen maandag was dit echter niet zo.  Kapsalon Très Belle en Café Plankierke sloegen die dag namelijk de handen in elkaar en werkten op hun vrije dag speciaal voor het goede doel. Ze haalden maar liefst 9500 euro op en overtroffen hiermee ruimschoots het bedrag van vorig jaar. Knap werk van beiden die de volledige opbrengst schenken aan O.C. De Beweging uit Oosterzele. Een organisatie die volwassenen met een beperking ondersteunt vanuit de overtuiging dat ze voor elkaar en voor de maatschappij iets kunnen betekenen. Mensen ondersteunen, verbinden en versterken staat hier centraal. En wat ze zullen ze daar blij zijn met het Moortseelse initiatief.

Het Tramplein werd maandag voor even omgetoverd tot het warmste plein.

Caroline van kapsalon Très Belle, evenals Tania en Kristof van Café Plankierke waren dan ook super blij met de gift die ze binnenkort kunnen doen. Langs deze weg willen ze trouwens ook iedereen bedanken die op maandag aanwezig was, want zonder de massale publieke opkomst kon dit nooit slagen. Beiden kunnen het nog steeds niet geloven dat ze dit samen met hun vele medewerkers alweer konden verwezenlijken.

Ook willen ze nog hun sponsors bedanken die hen ondersteunden om dit warme event naar een fantastisch eindbedrag van 9500 euro te brengen.

•Slagerij Boudin – slagerij Antoine – slagerij Natalie – slagerij Gunther en Wendy voor de braadworsten en droge worsten.
•Cieters en Duprez voor het vat bier
•Soep enzo homemade voor de taarten.
•Blue drops voor de cava en wijn.
En Priese om het bedrag mooi naar boven af te ronden!!!