Fanfare en drumband starten Ceciliafeest met Winterconcert

Startende muzikanten in de spotlights

Met deze aankondiging willen we u, beste muziekliefhebber, mee laten smullen van de verrassing die de fanfare en drumband  uit Scheldewindeke  u te bieden heeft. We willen u alvast laten wegdromen van een zalig Winterconcert op zondag 21 januari om 10 u 30 in de Sint – Agathakerk in Landskouter. De fanfare en de drumband ‘Drum Vibes’ presenteren
met veel trots hun Winterconcert. Voor de Drumband wordt het iets heel speciaals, de band zal voor de eerste keer optreden. Onder de leiding van de nieuwe dirigent Gert Peleman
kun je de muzikanten van de fanfare en drumband aan het werk zien. De fanfare en drumband slagen er steeds nieuwe mooie stukken aan te leren vol dynamiek en verrassingen.
De muzikanten (ook nieuw talent) zijn opgetogen dat ze kunnen optreden in de Sint – Agathakerk in Landskouter, de ideale locatie voor een concert. Beginnende muzikanten staan in de spotlights. De akoestiek in de Sint – Agathakerk is prima. Voor de muzikanten wordt het ook – elke keer opnieuw – een muzikaal avontuur. Het Winterconcert wordt een concert om ‘u’ tegen te zeggen.  Met het gloednieuwe concert geven de fanfare en drumband nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalig concert bezorgen. Dit concert mag je niet missen. Zij die nooit een concert zagen van de muziekvereniging, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van de fanfare. De fanfare en drumband zullen je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,… Zeker weten, ze  palmen de Sint – Agathakerk in. Het belooft een op en top concert te worden met een gevarieerd programma. Je komt zeker in de ban van enkele muzikanten die op de voorgrond treden met solowerk.

Iedereen is van harte welkom. Wie het wenst, kan na het Winterconcert deelnemen aan de receptie -en/of het feestmaal in Feestzaal Agathea. Inschrijven is een must. Wie enkel het concert bijwoont betaalt 8 euro (kinderen – 12 jaar: gratis. Deelnemen aan concert en receptie in Zaal Agathea kost 18 euro, kinderen – 12 jaar: 12 euro. Wie wil genieten van concert, receptie én feestmaal betaalt 65 euro, kinderen -12 jaar: 25 euro. Kaarten en inschrijvingen via 0496 / 57 32 16, info@fanfarescheldewindeke.be.  (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).