Popconcert Top of the pops met Pro Musica

Geraardsbergen. Pro Musica organiseert een popconcert in het Arjaantheater te Geraardsbergen. ‘Niet te missen’, laten muziekliefhebbers weten. Pro Musica wordt daarbij aangevuld door de jeugdkoren en het volwassenekoor van de Kunstacademie te Geraardsbergen. Samen brengen ze een gevarieerd repertoire van popklassiekers en hedendaagse hits.

Pro Musica is een Geraardsbergs kamerkoor dat al meer dan 45 jaar actief is. Zij brengen een spetterend popconcert, in samenwerking met BXS Entertainment on Stage, gespecialiseerd in live shows, die zorgen voor een schitterend dansspektakel. Het concert wordt muzikaal ondersteund door een live band: Laurel J & his Crickets. Het is een groep getalenteerde muzikanten die weet hoe de sfeer moet brengen.

Het popconcert vindt plaats op zaterdag 9 maart 2024 om 20.00 uur en op zondag 10 maart 2024 om 14.30 en 19.00 uur in het Arjaantheater te Geraardsbergen. De toegangsprijs bedraagt 20 euro voor volwassenen en 15 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Houders van een vrijetijdspass betalen 5 euro.

Tickets kan u reserveren door te klikken op onderstaande link: https://store.ticketing.cm.com/topofthepops
Of te bellen naar: 0496/190993.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Julien Borremans