Drie Top DJ’s brengen eindeloos plezier in Den Amb8

Pro9860 pakt uit met Amb8itious-fuif

Hoe vaak  krijg je de kans om gratis drie Top-DJ’s aan het werk te zien? Op zaterdag 24 februari 2024 in Den Amb8 in Oosterzele dus, en het zou zonde zijn dit te missen. Het belooft in Den Amb8 een avond vol keigoede muziek te worden. Er staat een stomende fuif te wachten, tot in de vroege uurtjes. Pro9860 haalt met DJ Boer Boerie, DJ Alainprovise en DJ Lux drie topdeejays naar danstempel DenAmb8. Zorg dat jij er bij bent. Een fuif die je nog lang zal heugen.
De kersverse partij Pro9860 gaat zaal Den Amb8 omtoveren tot een sfeervolle feestbestemming. De Amb8itous-fuif belooft een knaller te worden. Er zijn veel goede redenen om af te zakken naar Den Amb8, Lange Ambachtstraat 42 in Oosterzele. Ervaar de ongeëvenaarde energie van de Amb8itious-fuif met een perfecte mix van muziek, uitbundige sfeer en oneindig veel genietmomenten. De drie fenomenale deejays krijgen je steevast op de dansvloer. Bereid je voor op de meest opzwepende beats van DJ Boer Boerie, de verrassende sounds van DJ Alainprovise en de unieke mixen van DJ Lux. Laat je op sleeptouw nemen in een muzikale reis die de hele nacht zal duren. Een goede tip om je in eigen gemeente eens goed te amuseren.
Pro9860 gelooft in feesten zonder beperkingen, daarom houdt Pro9860 de toegang helemaal gratis. Maar er is ook veel meer. Om de avond nog specialer te maken is er een Happy Hour van 20 u tot 21 u. Als dat geen goed nieuws is. Tijdens dit magische uur kun je genieten van al je favoriete dranken tegen democratische prijzen. Mooi toch! Kom op tijd en profiteer van deze geweldige kans om je dorst te lessen zonder je portemonnee te belasten. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)