???????????? ???????????????????????? ????????????????de ????????-???????????????????? ???????????????????????????? ???????? ????????????????de ???????????????????????? ???????????????????????? ????????????????.

Vorig jaar werd de Wielertoeristenclub Tempelhof omgedoopt tot  WTC Lierde omdat de naam WTC Tempelhof achterhaald was en de nieuwe naam algemener staat voor “de” fietsclub uit Lierde.

Op 17 februari 2024 werd in de Sint Janszaal te Hemelveerdegem in aanwezigheid van het college van burgemeester en schepenen en de voorzitter van de gemeenteraad het nieuw bestuur en de nieuwe outfit voorgesteld.

Aan de geest van de wielerclub veranderde niets. Elke zondagvoormiddag worden er vanuit clublokaal café De Kartuizer twee ritten voor de veertig leden georganiseerd. De Arrows rijden ongeveer 75 kilometer aan een gemiddelde van 28 km/u en de Sparrows rijden om en bij de  65 kilometer aan een gemiddelde van 25 km/u.

WTC Lierde wil  vooral een gezellige gezinsclub zijn, waar veel plezier gemaakt wordt en  waar de nadruk op kameraadschap ligt. Kameraadschap welke nog versterkt wordt door een jaarlijkse weekenduitstap. Het seizoen wordt steeds afgesloten  met een najaarsrit van ongeveer 120 kilometer.

Jaarlijks hebben de clubleden ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsvakantie in Mojacar (Spanje) georganiseerd door Het Baguet bicycle center.

WTC Lierde is tevens een club met een hart zo blijkt uit het feit dat ze al jaren deelnemen aan  Kom Op Tegen Kanker.

Alle info ivm WTC Lierde kan je vinden op www.wtclierde.be

Foto’s SV  (klik om te vergroten)

lees ook: https://www.nuus.be/2019/02/14/30-jaar-wtc-tempelhof/

Alle info ivm WTC Lierde kan je vinden op www.wtclierde.be