Vier paasmaandag met Helder Water aan kasteel Leeuwergem

Het buurtcomité Helder Water uit Elene nodigt jong en oud, zowel dorpsgenoten als sympathisanten uit voor een bruisend paasfeest op paasmaandag 1 april vanaf 13u30. Na twee jaar geleden op de biologische bloemenboerderij Rijkbos, is de organiserende vzw hiervoor zoals vorig jaar opnieuw te gast op het prachtige kasteeldomein in Leeuwergem.

“vzw Helder Water  streeft er niet alleen naar om het dorp van Elene te verfraaien en gezelliger te maken met de realisatie van buurtprojecten zoals het Molenwaterparkje en een groener dorpsplein, maar ook is het de betrachting om onze kleine deelgemeente te laten heropleven via de organisatie van evenementen,” zo klinkt het bij monde van Chantal Praet en Wally Crommen namens het buurtcomité. “En daarmee willen we zowel het jonge volkje plezieren als ook alle leeftijden samenbrengen. Daarom biedt het paasmaandagfeest een gevarieerd programma met activiteiten voor jong en oud.”

PROGRAMMA

Lentedrink: met dorpsgenoten, buren e.a. klinken en pannenkoeken smullen op de lente.

Paaseierenraap: op een heel bijzondere plek; vermakelijk voor iedereen (7 euro per pakket).

Bloemenworkshop: een eigen bloemencreatie maken onder deskundige begeleiding van Plantenatelier Bravoure. (15 euro per persoon).

Rit met paard en huifkar: genieten van mooie vergezichten en het frisse groen tijdens een rit doorheen het prachtige drevenlandschap van Elene en Leeuwergem (7 euro per persoon).

Alleen voor de lentedrink is het niet nodig vooraf in te schrijven. Voor de andere activiteiten op voorhand inschrijven kan via https://www.facebook.com/HelderWatervzw