Merelbeke , nieuwe K3 clip “zomer van liefde” werd in ingeblikt op zonnige stranden in studio Regie

Nuus reporter maakte een setbezoek   bij de opnames van de nieuwe zomerclip “Zomer van liefde” van K3. Deze werd gedraaid in de studio Regie te Merelbeke.  De nieuwe zomersingle geeft alvast een muzikaal voorproefje van de nieuwe K3-film die dit jaar in de zalen komt. Het gaat over een avontuurlijke zomer met een schitterende zon, blauwe golven en een spetterende zomerliefde!

Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21) K3 bracht woensdag alvast de zomer terug tijdens de opnames van de videoclip voor hun nieuwste zomersingle “Zomer van liefde”. Wij mochten meevolgen op de set van studio 100.

In december  verschijnt de achtste film met de titel K3 en het lied van de zeemeermin, een film draaien is altijd een drukke, maar heel fijne periode, vertellen de volwassen K3 tjes. Het zal de allereerste film zijn waarin Hanne, Marthe en Julia samen te zien zijn.

Singel

De nieuwe K3-single ‘Zomer van liefde’ verschijnt op 29 mei en zal te horen zijn in de nieuwe langspeelfilm ‘Het lied van de zeemeermin’, vanaf 18 december in de bioscoop.