Verschillende straten in Geraardsbergen worden afgesloten

Geraardsbergen. De Ninoofsestraat en een deel van Radenberg (Idegem) worden afgesloten voor het uitvoeren gestuurde boringen in opdracht van Solutions in een periode van 8 tot en met 24 mei 2024. Er zal geen doorgang mogelijk zijn voor gemotoriseerd verkeer.  Voetgangers en fietsers kunnen met fiets aan de hand door. Er wordt een omleiding voorzien via Ninoofsestraat, Driesstraat en Radenberg.

De Kleine Karmelietenstraat tussen Karmelietenstraat en Kleine Gaffelstraat wordt afgesloten op vrijdag 3 mei tussen 17 en 22 uur voor de opendeurdag het Sint-Catharinacollege. Er zal geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk zijn.   Voetgangers en fietsers met fiets aan de hand kunnen door de straat. Er is een omleiding via Karmelietenstraat, Wijngaardstraat en Gentsestraat voorzien.

Op 3 mei wordt er van 8 tot 16.30 uur een tijdelijk verkeersverbod op het Zarlardingeplein ingesteld met uitzondering voor bewoners voor het organiseren van een speeldag door het Zarlarhartje. Voor doorgaand verkeer zal er geen doorgang mogelijk zijn. Voetgangers en fietsers met fiets aan de hand kunnen door de straat. Er wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer ingericht van aan het kruispunt Kanakkendries/Zarlardingeplein.

Voor meer info: https://www.geraardsbergen.be/