Verschillende straten in Geraardsbergen worden wegens werken afgesloten

Geraardsbergen. De komende weken worden er in verschillende straten van Geraardsbergen werken voorzien. Er wordt een omleiding voorzien. Een overzicht:

De Smeerebbestraat wordt afgesloten voor een rioolaansluiting in opdracht van de Watergroep van 12 tot en met 26 juni. Voor gemotoriseerd verkeer is er geen doorgang mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen met de fiets aan de hand kunnen passeren. Er is een omleiding via Molendijk, Grijsdauwe, Aalstsesteenweg en Haststraat voorzien.

De Zikastraat wordt afgesloten tussen Edingseweg en huisnummer 19 voor het uitvoeren van nutswerken in opdracht van Fiberklaar van 18 juni tot en met 12 juli. Voor gemotoriseerd verkeer is er geen doorgang mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen met de fiets aan de hand kunnen passeren. Er is een omleiding via Edingseweg, Zikastraat voorzien.

De Reepstraat (Nederboelare) wordt op 14 juli afgesloten voor het plaatsen van een mobiele kraan en chapewagen ter hoogte van huisnummer 100. Voor gemotoriseerd verkeer is er geen doorgang mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen met de fiets aan de hand kunnen passeren. Er is een omleiding via Felicien Cauwelstraat, N42 Astridlaan en Oudenaardsestraat voorzien.

De Duitsenbroekstraat (Goeferdinge) wordt tussen Marktweg en Oude Marktweg in de periode van 24 juni tot en met 12 juli 2024 afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken in opdracht van Fiberklaar. Voor gemotoriseerd verkeer is er geen doorgang mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen met de fiets aan de hand kunnen passeren. Er is een omleiding via Marktweg, Eersbekeweg en Gemeentestraat voorzien.

De Steengroeveweg (Zandbergen) wordt voor het leggen van nutsleidingen in opdracht van De Watergroep in de periode afgesloten van 19 juni tot en met 14 augustus 2024.     De aanleg gebeurt in twee fases. Voor gemotoriseerd verkeer is er geen doorgang mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen met de fiets aan de hand kunnen passeren. Er is een omleiding via Bovenkassei en Steengroeveweg.