Congé concerten op vrijdag 26 juli van start.

Het Lierdes gemeentebestuur, cultuurdienst en Cultuurraad gaan voor de zesde maal in zee met vzw KAVA (Kulturele Ambiance Via Artiesten), een  in Hemelveerdegem gevestigde organisatie die als doel heeft om de juiste match te maken tussen events organisatoren en artiesten, om de Lierdse Congé Concerten te organiseren.

Waar en wanneer.

Alle drie de concerten zullen plaats vinden op het “Gemeenteplein”, de parking tussen loods en het gemeentehuis. Ter gelegenheid van deze concerten zal het “Gemeenteplein” omgetoverd worden tot een sfeervol pleintje met een podium en eet- en drankkraampjes.

De optredens starten steeds om 20 uur doch om iedereen al wat in Congé stemming te brengen gaat de bar een uurtje vroeger open.

De concerten zijn gratis en gaan door op vrijdag 26 juli, vrijdag 9 augustus en zaterdag 24 augustus 2024.

Bij slecht weer gaan de optredens door in de zaal van OC De Lier.

Groepen

26 juli 2024: Prozak de Kreuners Tribute Band

 Prozak is de ultieme Kreuners Tribute Band die een opwindende ode brengt aan deze Vlaamse rock iconen. Proza brengt ons de grootste hits van De Kreuners aangevuld met andere Nederlandstalige hits. Dit wordt gegarandeerd een avond vol energie, nostalgie en onvervalst plezier.

9 augustus 2024: Petra Hessing met live band

Petra Hessing is bekend geworden dankzij haar deelname aan The Voice waar ze deel uitmaakte van het team van Bart Peeters en zevende werd. Ze heeft een prachtige hese stem die zich fantastisch leent voor o.a. nummers van Tina Turner, Blondie, Janis Joplin, ….   Samen met haar band maakt ze van elk optreden een feest waarbij stilstaan geen optie is.

24 augustus 2024: De Corsari’s met Roel Vanderstukken en DJ Tim V

Als afsluiter komen Roel Vanderstukken en de Corsari’s  met  muziek uit de jaren vijftig en zestig. Deze zeskoppige band brengt, samen met  Roel Vanderstukken en Sarah De Koster, opgefriste hits van Elvis Presley, The Beatles, The Hollies, enz. Swingende muziek die iedereen naar de dansvloer lokt.

DJ Tim V sluit deze spetterende avond af.