Het pop-up skatepark in Oosterzele is open op het parkeer terein aan het station van Scheldewindeke

Er is opnieuw een pop-up skatepark op de parking van de NMBS aan het station van Scheldewindeke. De skatetoestellen staan er van 2 augustus tot en met 30 augustus.

 De plannen voor een permanent skatepark zijn nog niet opgeborgen. Het bestuur wacht het participatietraject van de VRV-site af. Het is de bedoeling om alle sport- en vrije tijd op dezelfde site te centraliseren.

Om de skaters toch hun hart te laten ophalen, staan er opnieuw skatetoestellen op de parking van de NMBS. De doorgang naar het fietspad blijft behouden.
Schepen van jeugd en sport, Elsy De Wilde licht de beslissing toe: ‘de locatie van het pop-up skatepark is ondertussen gekend bij de Oosterzeelse skaters. Ze is vlot toegankelijk en er zijn geen onmiddellijke buren. Uiteraard houden we een oogje in het zeil dat alles rustig en volgens de regels verloopt.’

De toestellen zijn geschikt voor beginnelingen, maar ook meer ervaren skaters kunnen er terecht. Dat maakt het skatepark een sportieve ontmoetingsplek waar iedereen de skills kan perfectioneren.