Chiro Herzele roept ouders op om geen kampfoto’s meer te vragen: “Gaat ten koste van spelen”

Opvallend maar volgens velen terecht bericht van Chiro Sint-Katrien Steenhuize (Herzele) vanuit hun kamp in Limburg. De leiding/vrijwilligers vragen de ouders om niet aan te dringen op extra foto’s van hun kinderen. “We willen voornamelijk focussen op de kinderen, de spelletjes en de leuke kampsfeer…”

Chiro Sint-Katrien Steenhuize uit Herzele is met goed 60 leden om kamp in Limburg. In een post op Facebook vraagt de vereniging, een groep leiding van ongeveer 20, aan ouders om te stoppen met vragen naar gepersonaliseerde foto’s van hun kinderen. Omdat dat “ten koste van spelen gaat”

Letterlijke post Chiro Sint-Katrien Steenhuize hieronder

Beste ouders,

Doorheen het kamp trekken wij graag foto’s van al onze leden en activiteiten. We weten dat jullie graag foto’s zien en daarom posten wij dagelijks op de sociale media van onze chiro.

We krijgen daarnaast vaak individuele verzoeken van ouders om foto’s door te sturen. Dit is niet de hoofdfocus van een chirokamp, wij zullen dus aan deze vragen of oproepen niet kunnen voldoen. De leiding wil voornamelijk focussen op de kinderen, de spelletjes en de leuke kampsfeer.

Na het kamp zullen alle foto’s die gemaakt zijn doorheen het kamp terug te vinden zijn op onze site en sociale media.

Bedankt voor jullie begrip en tot donderdag!