L’Apero Lierde: Groter en beter voor de tweede editie.

L’Apero Lierde wil het nog beter doen dan de succesvolle eerste editie: “Meer plaats, meer dj’s en groter aanbod aan eten en drinken”

Na het onverwachte succes van de eerste editie keert “L’Apero Lierde” terug op vrijdag 16 augustus 2024. Het Kartuizerplein in Lierde wordt opnieuw omgetoverd tot het bruisende centrum van een dag vol plezier, muziek en gemeenschapsgevoel.

“De opkomst en reacties op de eerste editie vorig jaar waren echt onverwacht en overweldigend,” zegt organisator Niels Van Den Berge. “Dat heeft ons enorm gemotiveerd om het dit jaar nog beter te doen. Nu de werken aan de Tempel zijn afgerond, hebben we bovendien een groter terrein ter beschikking, wat ons nog meer mogelijkheden biedt.”

Uitgebreider programma

Hoewel het thema van het evenement hetzelfde blijft, biedt L’Apero Lierde dit jaar een uitgebreidere line-up van DJ’s. Onder de artiesten bevinden zich DJ Kedro, Daddy Cool, C-DU, en de terugkerende DJ Neal, die een speciale set zal spelen samen met Dr. Sax. Naast de populaire springkastelen, die vorig jaar al een groot succes waren, wordt er dit jaar ook extra kinderanimatie voorzien door YOVO, zodat de jongste bezoekers zich volop kunnen amuseren. “We willen mensen echt de kans geven om met hun hele gezin te genieten van dit openluchtevenement in het hart van Sint-Martens-Lierde,” benadrukt mede-organisator Sander Morel.

Groter aanbod eten en drinken

Niet alleen het terrein en de muzikale line-up zijn groter geworden, ook het aanbod aan eten en drinken is uitgebreid. Potatolicious en Bolle Gh’ys keren terug, en deze zomer verwelkomen ze ook pastabar Het Goeie Leven. “We hebben daarnaast onze drankenkaart uitgebreid en aangepast aan de huidige trends. Er zijn enkele originele drankjes bijgekomen die zeker in de smaak zullen vallen,” aldus Niels Van Den Berge.

De grotere aanpak van dit jaar is mede mogelijk gemaakt door de steun van vele lokale sponsors en partners. “Dankzij hun bijdrage kunnen we het evenement op alle vlakken verbeteren. We willen hen dan ook bedanken door er echt iets speciaals van te maken,” zegt Van Den Berge.

Een evenement voor iedereen

Net als vorig jaar is de toegang tot L’Apero Lierde volledig gratis. “Ons doel is om een evenement te creëren waar iedereen van kan genieten. We willen het laagdrempelig en inclusief houden, zodat het echt aansluit bij de gemeenschap van Lierde. We hopen opnieuw een vol Kartuizerplein te zien,” voegt Sander Morel toe.

Voor meer informatie en updates over het evenement kunnen geïnteresseerden terecht op de socialemediakanalen op Facebook (L’Apero Lierde) en Instagram (laperolierde).

 

foto(‘s): Loetie Photography