Provincielijst Vlaams Belang (Aalst-Oudenaarde) voorgesteld in Brakel

 

Het Vlaams Belang heeft de kieslijsten voor de provincieraadsverkiezingen bekend gemaakt. In Aalst – Oudenaarde staat Veronique Lenvain op de eerste plaats en wordt de lijst geduwd door parlementslid Freija Van den Driessche. “De verschillende steden en gemeenten binnen onze regio worden elk vertegenwoordigd door een waardevolle kandidaat”, stelt Van den Driessche “Ik ben bijzonder trots mijn schouders te mogen zetten onder deze sterke lijst. We mikken op een knap resultaat.”

 

In Aalst – Oudenaarde trekt het Vlaams Belang voor de provincieraadsverkiezingen naar de kiezers met Veronique Lenvain uit Brakel, Steven Van Liedekerke (Ninove), Griet Diaz (Aalst), Johan Sirjacobs (Geraardsbergen), Natalia Janssens (Erpe-Mere), Silvio Vanderspeeten (Denderleeuw), Eefje Colpaert (Oudenaarde), Jens Van der Kelen (Haaltert), Steven De Smeytere (Kruisem), Freija Van den Driessche uit Sint-Lievens-Houtem sluit de lijst af.

 

“Echte verandering komt er enkel met het Vlaams Belang. Dat is wat de Vlaming wil, maar nooit krijgt van de systeempartijen”

 

Het Vlaams Belang wil vanuit de regio zo veel mogelijk provinciezetels voor zijn rekening nemen. “Echte verandering komt er enkel met het Vlaams Belang. Dat is wat de Vlaming wil, maar nooit krijgt van de systeempartijen”, concludeert Van den Driessche. “Elke stem telt.

Onze partij wil breken met de neerwaartse spiraal die door de andere partijen enkel voortgezet zal worden. Een krachtige score voor het Vlaams Belang zal bovendien een signaal zijn naar de systeempartijen die onderhandelen over een federale en Vlaamse regering dat de Vlamingen eindelijk echte verandering willen.”

 

Lijsttrekker Veronique Lenvain wilt alvast inzetten op een aantal speerpunten in de provincieraad. “Zo ijveren we voor de opmaak van een plan lokale economie waar we kmo’s willen versterken. Ook op het vlak van veilige infrastructuur zoals op kruispunten en fietspaden willen hard inzetten. Tot slot moeten we onze rijke natuur en cultuur beter benutten door toerisme te stimuleren, erfgoed te beschermen en provinciale domeinen actief in te zetten voor recreatie. Als lijsttrekker ben ik dan ook enorm gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan,” aldus Veronique Lenvain.