Verschillende straten worden wegens werken afgesloten. Een overzicht

Geraardsbergen. De komende weken worden verschillende straten in Geraardsbergen wegens werken afgesloten. Een overzicht:

De Oude Marktweg (Goeferdinge) wordt afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken in opdracht van Fiberklaar van 13 tot en met 23 september 2024. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen met fiets aan de hand kunnen door. Er is een omleiding via Marktweg, Eersbekeweg, Gemeentestraat en Duitsenbroekstraat Voorzien.

De Rozenstraat (Overboelare) wordt afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken in opdracht van De Watergroep van 9 tot en met 13 september. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer, voetgangers en fietsers mogelijk. Er is een omleiding via Pol Antheunisstraat, Burgstraat en Groteweg voorzien.

De Beverstraat (Viane) wordt afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken in opdracht van Riopact van 4 tot en met 9 september 2024. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen passeren. Er is een omleiding via Edingseweg, Herhout, Pijpestraat, Kampstraat, Plaats, Eeckhout en Bosstraat voorzien. Er is een beperkte doorgang voor plaatselijk verkeer tot aan de grens van de werken.

De Gemeentestraat (Goeferdinge) wordt afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken in opdracht van Fiberklaar van 3 tot en met 20 september. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers met fiets aan de hand kunnen passeren. Er is omleiding via Astridlaan, Marktweg en Duitsenbroekstraat en via Oude Marktweg, Marktweg en Astridlaan mogelijk.

De Zijpstraat (Nieuwenhove) wordt afgesloten voor het uitvoeren van nutswerken in opdracht van De Watergroep van 9 tot en met 28 september 2024. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers met fiets aan de hand kunnen passeren. Er is een omleiding via Nieuwenhovestraat, Krepelstraat, Oude Brusselstraat en Herebaan voorzien. De straat wordt na de werkuren voor doorgaand verkeer opengesteld.

De Smeerebbestraat (Smeerebbe-Vloerzegem) wordt afgesloten in de periode van 3 tot en met 9 september voor het uitvoeren van nutswerken in opdracht van Riopact. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers met fiets aan de hand kunnen passeren. Er is een omleiding via Haststraat, Aalstsesteenweg en Grijsdauwe mogelijk.

Julien Borremans

Meer info: www.geraardsbergen.be