Petra De Sutter komt naar Geraardsbergen

Geraardsbergen. Op 9 september trekken Petra De Sutter en lokale kandidaten uit Geraardsbergen de straten op van de Oudenbergstad. Ze bellen bij mensen aan en luisteren naar hun vragen en noden.

Samen met Vooruit wil Groen sterk inzetten op een leefbaar Geraardsbergen. Vooruit en Groen bieden een positief verhaal aan de inwoners van Geraardsbergen. ‘Een verhaal waarin iedereen thuishoort. Een verhaal waar wonen betaalbaar is en jouw huisbaas je niet beoordeelt op je achternaam. Waar onze kinderen veilig naar school kunnen fietsen. Waar je tot rust kan komen op de vele groene plekjes in de buurt. Waar de natuur weer kan ademen en waar we zorg dragen voor mens, dier en planeet. Groen en Vooruit gaan op 13 oktober volop voor een positief en hoopvol alternatief tegenover haat en onverschilligheid’, aldus Patrick Franceus.

Petra en de Groene kandidaten uit Geraardsbergen trekken er op uit om te luisteren wat er leeft in Geraardsbergen. ‘Mensen hebben uiteraard zorgen en met Groen en Vooruit hebben wij daar ook een antwoord op, want politiek begint met luisteren.’

Julien Borremans