Sint-Lievensinstituut neemt nieuwe fietsenstalling in gebruik

Het kon daarvoor rekenen op de financiële steun van oudercomité Boost.

De eerste schoolweek is alweer voorbijgevlogen! Leerlingen en leerkrachten zijn met veel enthousiasme aan het nieuwe schooljaar begonnen. Een van de hoogtepunten was ongetwijfeld de officiële opening van de gloednieuwe fietsenstalling op 6 september.
Deze fietsenstalling is mogelijk geworden dankzij de inzet van het oudercomité. Met tal van acties is er maar liefst €15.000,- opgehaald. De school is dan ook bijzonder trots op deze samenwerking en wil het oudercomité van harte bedanken voor hun onmisbare steun. Directeur Inge Decock: “We vinden het bijzonder fijn om met zo’n dynamisch team te kunnen samenwerken. Met deze nieuwe fietsenstalling wordt niet alleen het fietsgebruik onder leerlingen gestimuleerd, maar wordt ook een veilige en overzichtelijke omgeving gecreëerd.”
Voorzitster Sarah Van Lierde vult verder aan wat betreft de acties van het oudercomité: “Uit een recente enquête onder alle ouders blijkt dat er een grote vraag is naar leeravonden. Het oudercomité heeft deze vraag gehoord en zal dit schooljaar starten met een eerste leeravond rond EHBO bij kinderen. Dit thema is door de ouders zelf naar voren geschoven en speelt in op de zorg van veel ouders voor de veiligheid van hun kinderen. We hopen jullie verder te mogen verwelkomen op één van onze volgende acties!”