Tafeltennisclub TTC Sterke Stut Oosterzele in nieuwe out-fit

Tafeltennisclub TTC Sterke Stut Oosterzele is de fusieclub die in de jaren 1990 is ontstaan door samensmelting van TTC Sterke Stut Balegem en TTC Arthemis Oosterzele.

Wij oefenen en spelen in Sporthal GC De Kluize in Oosterzele, op woensdagavond, vrijdagavond (competitie) en zaterdagvoormiddag, en dit onder leiding van 2 gediplomeerde trainers.

 

Onze club bestaat intussen meer dan 30 jaar en we treden dit seizoen aan met liefst 5 ploegen in de competitie van de VTTL, en dit nadat onze A-ploeg vorig jaar promoveerde naar 2e provinciale en onze B-ploeg steeg naar 3e provinciale. De C ploeg speelt nog steeds in 4e provinciale en we hopen dat enkele jonge spelers hier kunnen doorbreken.

Met de D ploeg en nu ook een E ploeg willen we zo veel mogelijk spelers aan de competitie laten deelnemen in 5e provinciale. Ondertussen telt onze club meer dan 50 leden, jong en oud.

Tafeltennisclub Sterke Stut Oosterzele vzw staat open voor spelers met een beperking (fysieke en/of mentale handicap bvb. autisme)… waarbij we eerlijk onze mening delen na een drietal trainingen of dit haalbaar is voor onze club. Enkel na een open en eerlijk gesprek bekijken we of we samen een verder engagement kunnen aangaan.

Het is zeker niet onze bedoeling om met G-sporters deel te nemen aan competities. Eerder staan we open voor tornooien en G-sport-engagementen die in Vlaanderen worden georganiseerd.

Onze club richt daarom ook ieder jaar een G-tornooi in en sinds een aantal jaren organiseren wij ook het Belgisch kampioenschap G-tafeltennis.

Dank zij de jaarlijkse evenementen zoals een eetfestijn, een quiz …en de gulle steun van de gemeente Oosterzele en onze sponsors, DOMAAR, TWO COOKS, CARREFOUR SCHELDEWINDEKE, BELFIUS ZOTTEGEM, LAT OMGEVINGSADVIES, UFFTOOLS en CITY CONCEPT, kunnen wij onze activiteiten uitvoeren zonder financiële kopzorgen.