Verschillende straten in Geraardsbergen afgesloten wegens werken

De Kloosterstraat (Overboelare) wordt afgesloten voor het plaatsen van een kraanwagen ter hoogte van nummer 57 van 27 september tot en met 11 oktober 2024. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen met fiets aan de hand passeren. Er is een omleiding via Groteweg, Burgstraat en omgekeerd mogelijk.   De kraan zal buiten de werkuren aan de kant geplaatst worden.

De Reepstraat (Nederboelare) wordt afgesloten op 25 en 27 september voor het plaatsen van een kraan ter hoogte van huisnummer 100. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen met fiets aan de hand kunnen door. Er wordt een omleiding via Felicien Cauwelstraat, Astridlaan en Oudenaardsestraat voorzien.

De Ganzestraat (Schendelbeke) wordt afgesloten op dinsdag 24 en woensdag 25 september 2024 voor het plaatsen van een kraanwagen ter hoogte van huisnummer 34. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers kunnen met fiets aan de hand passeren. Er is een omleiding via Kulvestraat, Heirweg, Aalstsesteenweg, Moenebroekstraat en Kerkborre.

Meidries (Nieuwenhove) wordt afgesloten op het kruispunt Meidries/Wolvenhoek van 17 tot en met 20 september 2024 voor het uitvoeren van herstellingswerken aan het wegdek. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers volgen ook de omleiding.

Meierij (Zandbergen) wordt afgesloten voor het plaatsen van een vrachtwagen ter hoogte van huisnummer 39b op 20 en 21 september 2024. Voetgangers en fietsers met fiets aan de hand kunnen passeren. Er is een omleiding via Keistraat, Spekgatstraat, Biezenhoekstraat en omgekeerd voorzien.

Meer info: www.geraardsbergen.be

Julien Borremans