Cultuursmakers Zottegem met fiets- en wandelsneukeltochten

Op zondag 29 september organiseert Cultuursmakers Zottegem (vroeger vtbKultuur) fiets- en wandeltochten met onderweg verschillende sneukelingen en met als afsluiter een uitgebreide koude schotel. Ditmaal wordt hiervoor afspraak gemaakt in buurgemeente Munkzwalm, aan parochiaal centrum De Zwaluw (ruime parking beschikbaar) in de Decoenestraat, met vrij vertrek tussen 13u30 en 14 uur.

Men kan kiezen voor een ritje van 36 km met de fiets over rustige wegen via Sint-Maria-Latem, Meilegem, Dikkelvenne, Baaigem, Munte, Scheldewindeke en Dikkele terug naar de startplaats of voor een wandeling van 6 of 8,5 km langs landelijke en goed begaanbare natuurwegen via Paulatem en Sint-Maria-Latem. Onderweg zijn telkens vier stops voorzien waar lekkere sneukelingen kunnen geproefd worden. Daarna kan men om 18 uur aanschuiven voor een uitgebreide barbecue.

De deelnameprijs bedraagt 25 euro voor leden en 28 euro voor niet-leden (10 euro voor kinderen tot 12 jaar, gratis voor kinderen tot 6 jaar). Inschrijven kan tot dinsdag 24 september per e-mail naar zottegem@cultuursmakers.be. Betaling op rekeningnr. BE79 6713 1641 9933 (met vermelding fietsen of wandelen + aantal volwassenen/kinderen) geldt als bevestiging van deelname. Vermelden we ook reeds dat Cultuursmakers Zottegem op zaterdag 23 november in het OC Velzeke voor de veertiende keer zijn jaarlijks jazzconcert organiseert ten voordele van het Kinderkankerfonds van het UZ Gent.