Sint-Catharinacollege opent nieuw kapsalon ‘Amor’

Geraardsbergen. Het 7e jaar van het Sint-Catharinacollege lanceert met trots zijn eigen kapsalon, genaamd “Amor”. ‘In dit specialisatiejaar krijgen we de kans om alle aspecten van het runnen van een kapsalon te ontdekken, van het bijhouden van klantenadministratie en het beheren van voorraden tot het kiezen van professionele producten en het bepalen van tarieven’, laten de leerlingen weten.

Kapsalon Amor – “We do your hair with love”
Wij willen kwaliteit leveren door zorgvuldig te luisteren naar de wensen van onze klanten en hun verwachtingen stipt en nauwkeurig waar te maken. In ons team werken we samen om de beste resultaten te bereiken, waarbij we elkaar ondersteunen met advies en tips. Ons doel is om het haar tot leven te brengen, altijd met aandacht en zorg’, klinkt het.

Joico – Kwaliteit met zorg
In Kapsalon Amor is er gekozen om te werken met de producten van Joico, een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve en innovatieve haarkleuringen. Joico-kleuringen bevatten minder ammoniak, waardoor ze zachter zijn voor het haar dan veel andere producten. Daarnaast wordt er ook Joico-producten voor thuisgebruik aangeboden, zodat de klanten de kwaliteit van hun kapsel kunnen behouden tussen hun bezoeken door. Kapsalon Amor organiseert regelmatig leuke acties, waar iedereen van kan profiteren.

Contact & Openingsuren
Kapsalon Amor bevindt zich in de Kleine Karmelietenstraat 3, 9500 Geraardsbergen. Voor vragen of afspraken: kapsalonamor@gmail.com of telefonisch op 0471 53 91 48. Afspraken kunnen ook eenvoudig online geboekt worden via: www.sint-catharinacollege.optios.net

Enkel dinsdag (14:00 – 16:30) en donderdag (10:00 – 17:00) open.

Julien Borremans