Neos Oosterzele organiseert lezing met nierspecialist dr. Maarten De Wilde

‘Wat als de nieren niet meer werken?’

Op donderdag 17 oktober om 14 u kan je dankzij Neos Oosterzele in zaal De Rots, Marktplein 5 in Scheldewindeke komen luisteren naar de boeiende voordracht van dr. Maarten De Wilde. Als nierspecialist zorgt hij voor volwassen patiënten met zowel acute als chronische nieraandoeningen, naast patiënten met bloeddrukproblemen, elektrolietstoornissen en niertransplantpatiënten. Als nierspecialist tracht hij de nierfunctie alsook de algemene gezondheid van zijn patiënten te verbeteren of zolang mogelijk te behouden. Wanneer de nierfunctie faalt, tracht hij hen zo goed mogelijk te helpen door middel van nierfunctie-vervangende therapieën, telkens op een wetenschappelijke manier, volgens de State of the art en telkens met respect voor eenieders keuze, zonder het humane aspect uit het oog te verliezen. Een lezing, die je niet mag missen. Na de voordracht staat ‘vragen’ vrij.
Dr. Maarten De Wilde is werkzaam in AZ Maria Middelares Gent als internist-nefroloog. Hij volgde de opleiding Geneeskunde aan de Universiteit in Gent. De vervolgopleiding tot arts-specialist in de Inwendige Ziekten met bijzondere bekwaamheid in de Nierziekten volgde hij in het UZ Gent. Hij  was daarbij ook werkzaam in meerdere andere Vlaamse ziekenhuizen.
Graag deelnemen? Inschrijven kan door overschrijving van 10 euro (leden) of 15 euro (niet – leden) op het rekeningnummer B13 2900 3121 6439 van Neos Oosterzele voor 11 oktober met vermelding van naam, voornaam, lezing Dr. De Wilde. En leuk meegenomen, koffie en gebak zijn inbegrepen. Meer weten? Info: Ronny Anica, 0476 / 29 34 49, ronny.anica@gmail.com.  (marcel van de vijver, foto Neos)