Schitterend initiatief van Delhaize Zottegem: stickeralbum met historische foto’s Zottegem

Vanaf vandaag kan je in Delhaize Zottegem stickers verzamelen voor in het stickerboek ‘Historisch Zottegem’. Het album kan je gratis afhalen in de winkel en per aankoopschijf van 10 euro krijg je een stickersetje. De actie loopt tot en met 27 november 2024.

“In samenwerking met het Zottegems Genootschap voor Geschiedenis en Oudheidkunde, en in het bijzonder met Danny Lamarcq en Luc Van Durme, hebben we unieke thema’s geselecteerd, zodat de inwoners van Zottegem hun geschiedenis op een toegankelijke en waarheidsgetrouwe manier kunnen ontdekken. Onze oprechte dank gaat dan ook uit naar Danny en Luc”, vertelt Joren Van de Sompel, zaakvoerder van Delhaize Zottegem. “Onze oprechte dank ook aan Stad Zottegem voor het beschikbaar stellen van de indrukwekkende collectie van het Centrum voor Streekgeschiedenis. De medewerkers van het CvS, Tina De Smet in het bijzonder, keken trouwens op geen moeite om de auteurs een helpende hand te reiken. De beeldcollectie is grotendeels ontsloten via de Erfgoedbank Vlaamse Ardennen en ook die organisatie verdient dan ook onze oprechte dank.”

“We hopen dat onze klanten veel plezier zullen beleven aan deze unieke spaaractie”, besluit Joren. “Vanaf vandaag kan iedereen zijn gratis album afhalen en ook de stickersetjes om het boek te vullen worden gratis aangeboden per aankoopschijf van 10 euro. De actie loopt tot en met 27 november 2024. Nadien zal een ruilbeurs georganiseerd worden zodat eventuele ontbrekende stickers kunnen geruild worden.”