Rugby Club Zottegem organiseert afhaal-eetfestijn en allereerste rugbywedstrijd in Zottegem!

Op vrijdag 8 november organiseert Rugby Club Zottegem een eetfestijn in zaal Hemelrijk op de sportsite Bevegemse Vijvers en op zaterdag 23 november organiseert de club zijn allereerste rugbywedstrijd op Zottegemse bodem.

Sven Corthals, de voorzitter van Rugby Club Zottegem over de rugbywedstrijd op zaterdag 23 november: “Om 10.30 uur start een mini-tornooi met onze U12 en 2 ploegen van Dendermonde Rugby Club. Om 12 uur is er een competitiewedstrijd van onze U14 ‘Entente Dendermonde Rugby Club – Rugby Club Zottegem’. Tegen Kibubu uit het Brusselse.”

Over het eetfestijn op vrijdag 8 november

“Tussen 18 en 22 uur kan je een heerlijke maaltijd af te halen”, aldus Sven Corthals. “Op het menu staan klassiekers zoals stoofvlees, balletjes in tomatensaus en vol-au-vent, maar ook een vegetarische curry. Alle gerechten zijn verpakt in handige verpakkingen van 1 kilogram. Ideaal om in te vriezen. Bestellingen kunnen vanaf nu geplaatst worden. Tijdens het afhalen is er ook een gezellige apero-bar waar je kan bijpraten of kennis maken met de club en alvast een aperitief kan nemen. Door deel te nemen aan dit eetfestijn steun je onze club en help je ons investeren in trainingsmateriaal voor onze jonge rugbytalenten.

Eetfestijn praktisch:

  • Datum: Vrijdag 8 november
  • Uur: 18 tot 22 uur
  • Locatie: Zaal Hemelrijk – Zottegem (Hemelrijkstraat 1, sportsite Bevegemse Vijvers)

Meer info?