Vrije Kunstkring Zottegem met ‘Movies in Concert’

Naast het rendez-vous voor het jaarlijkse Lenteconcert dat dit jaar aan zijn dertiende editie was, maakte de koninklijke harmonie Vrije Kunstkring Zottegem ook meer dan veertig jaar met alle muziekliefhebbers en sympathisanten in december afspraak voor haar traditioneel Eindejaarsconcert, Omdat er in die maand meer en meer nog andere speciale eindejaarsactiviteiten plaatsvinden, wordt er nu echter voor geopteerd om dit najaarsconcert te vervroegen en zodoende vindt het ditmaal plaats op zaterdag 19 oktober.

In een organisatie van de V.K.-Vriendenkring zal het Zottegemse harmonieorkest dan om 20 uur in het Ontmoetingscentrum Velzeke aan de Provinciebaan 275 onder de deskundige leiding van dirigent William Spittael een enerzijds ontspannende maar tegelijk ook kwalitatief hoogstaande muzikale avond verzorgen. Onder de noemer ‘Movies in Concert’ zullen de muzikanten van de Vrije Kunstkring iconische soundtracks tot leven brengen, van klassieke Hollywoodfilms tot moderne kaskrakers: The Lion King, Top Gun, Happy Potter, The Lord of the Rings, Once upon a time in America e.a.

Toegangskaarten voor deze muzikale reis door de magische wereld van filmmuziek kosten in voorverkoop 12 euro en aan de kassa 15 euro. Kinderen <12 jaar genieten gratis toegang. Kaarten zijn te verkrijgen bij de leden-muzikanten en kunnen ook gereserveerd worden door middel van een e-mail naar vrijekunstkring@gmail.com, telefonisch via 0471 33 46 42 of via deze link: https://www.wicket.be/vrijekunstkr…/movies-in-concert-2024