Brakelaar Gianni Van Cauwenberge draait zaterdag in dancing Kokorico (Lievegem)

Brakelaar Gianni Van Cauwenberge draait moeiteloos verschillende muziekgenres door mekaar als DJ. Dit heeft al recent bewezen  in verschillende wedstrijden.

Tijd om even kennis te maken

 Gianni Van Cauwenberge is 21 jaar jong en studeert IT. “Ik ben een allround DJ met een brede muzieksmaak, wat betekent dat ik moeiteloos verschillende stijlen en genres kan mixen, van commerciële hits tot house, techno en meer. 

Muziek heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Sinds mijn 10e ben ik gefascineerd door DJ’en en muziek. Na jaren van oefenen en ontdekken, heb ik de afgelopen maanden voor het eerst deelgenomen aan vier DJ-wedstrijden, waarvan ik er al drie gewonnen heb.”

Tal van overwinningen

Gianni: “De overwinningen bij de DJ contest Swidched under the Lights, DJ contest Totally Los Schuimparty en nu in dancing Kokorico zijn bijzondere mijlpalen voor mij. De wedstrijd in Kokorico is extra speciaal omdat het de eerste keer is dat ik in een dancing mag draaien. Om deze unieke ervaring te vieren, heb ik een bus ingelegd voor mijn supporters.

Op zaterdagavond 19 oktober vertrekken we met meer dan 60 enthousiaste supporters aan het voetbalplein van SK Opbrakel om deze avond onvergetelijk te maken.”

Veel succes Gianni! of DJ Giamix