Gratis ontbijt op Dag van de Jeugdbeweging

Lokaal bestuur Merelbeke trakteert op de Dag van de Jeugdweging leden en leiding op een gratis ontbijt. Jongeren zijn opnieuw welkom op zowel het kerkplein in Merelbeke centrum als op het kerkplein in Flora op vrijdag 18 oktober.

Op de jaarlijkse dag van de jeugdbeweging worden 288.000 leden en leiding van de negen jeugdbewegingen in de bloemetjes gezet met acties verspreid over het hele land.In Merelbeke zijn er 12 jeugdverenigingen gevestigd, goed voor meer dan 1.600 leden die zich wekelijks amuseren onder leiding van zo’n 250 geëngageerde jongeren.

Het lokaal bestuur Merelbeke organiseert een gratis ontbijt voor de leden en leiding van de jeugdbewegingen. In Merelbeke centrum én in Flora staan we op vrijdagochtend 18 oktober tussen 7 uur en 9 uur klaar om alle leden en leiding in uniform te voorzien van een heerlijk ontbijt.

Vorig jaar mochten we, ondanks het slechte weer, een 350 tal kinderen en jongeren verwelkomen. De weerman voorspelt alvast een mooie nazomerdag, dus trek je uniform aan en kom genieten van een gezellig ontbijt!